Restaurant

Delight in Las Mañanitas

Paquete febrero

Nuestra grandiosa cocina ha sido reconocida a nivel internacional, otorgándole un lugar dentro de la colección de los 25 Mejores Restaurantes del Mundo “Demitasse Cup Colldection” por Franklin Mint. Distinguido por DiRoNa “Distinguished Restaurants of North America” desde 1993, incluido en “The Gold List” por Condé Nast Traveler en el año 2004, galardonado con la distinción 4 diamantes por la “AAA” por mas de una década.

Gracias al gran esfuerzo y trabajo del equipo del departamento de Alimentos & Bebidas, nuestro restaurante Las Mañanitas ha sido acreedor del “Distintivo H” desde el año 2007.

BOOK NOW

The classics of Las Mañanitas

La Tradicional Sopa de Tortilla
The traditional tortilla soup
Tomato stew with guajillo with fried tortilla, avocado, pork rinds, cheese and cream.
Los Escamoles del Mezquital
Los Escamoles del Mezquital
Cooked slowly with butter, with onion, green chili and epazote. Served with guacamole and corn tortillas.
Los Gusanos Rojos de Maguey
Los Gusanos Rojos de Maguey
Cooked over low heat with slices of guajillo chili, garlic, seasonings. Served with guacamole and corn tortilla.
Camarones Asturianos
Camarones Asturianos
Grilled shrimp with Champagne, a little garlic, guajillo pepper. Served on a bed of risotto
El Filete de Res “Las Mañanitas” Certified Angus Beef
El Filete de Res “Las Mañanitas” Certified Angus Beef
Grilled beef CAB fillet open in butterfly cooked with butter, pepper and spices; Served with rice, tomatoes and sauteed onions.
en_USEnglish
es_MXEspañol de México en_USEnglish